otvoreno

"Ne mešam se u njihove živote": Ceca ne krije šta misli o Anastasijinom novom dečku

1

Poznata pevačica ne želi da utiče na odabir partnera svoje dece, jer smatra da su dovoljno zreli da o tome mogu da odluče sami

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Svetlana Ceca Ražnatović, jedna od najpoznatijih srpskih pevačica, decu je gajila sama, a sada kada su odrasli ljudi se trudi da im i dalje bude podrška, ali ne i neko ko će da donosi odluke umesto njih.

 

Naime, njena ćerka Anastasija Ražnatović nedavno je otpočela vezu sa poznatim fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a kako vreme odmiče njih dvoje su postali gotovo nerazdvojni.

 

S obzirom na to da Nemanja živi i radi u Španiji, Anastasija je često sa njim u tom gradu. Oni su nedavno otputovali na Ibicu, gde zajedno provode godišnji odmor. 

 

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram

Nakon  Anastasijinog rođendana šuškalo se o tome da bi par mogao da se veri, ali do toga nije došlo. 

 

Mnogo puta se u medijima pisalo o odnosu koji Anastasijina majka ima sa potencijalnim zetom, a sada je i ona odlučila da kaže šta misli o Nemanji:

 

- On je super momak, kao i cela njegova porodica, Bogu hvala. Najbitnije mi je da je Anastasija srećna i svaki njen i Veljkov izbor maksimalno ću poštovati. Njihovi privatni životi su samo njihova stvar i ne volim da se mešam u to. Ni meni se drugi nisu mešali u izbore - rekla je ona. 

 

 

Osim toga, često se postavlja pitanje i da li se ona slaže sa tim da se Anastasija preseli kod njega u Španiju, s obzirom na to da su njih dvoje više tamo nego u Srbiji.

 

- Neka živi gde god hoće, šta ja imam s tim? Ona je odrasla, ima 24 godine, samu sebe izdržava. Nije ni Španija toliko daleko, svega nekoliko sati avionom od Beograda - zaključila je pevačica. 

 

 

makonda-tracker