koja vam se više dopada?

Očigledno imaju isti ukus za obuću: Brižit Makron i kraljica Leticija u otmenim kombinacijama bacile u trans Evropu

0

One su izabrale zanimljive nijanse haljina i uspele da sve oduševe svojim izgledom. 

foto:  BALLESTEROS / POOL
foto: BALLESTEROS / POOL

Španska kraljica Leticija, prva dama Francuske Brižit Makron i supruga generalnog sekretara NATO-a Ingrid Šulerud fotografisane su tokom jednog obilaska koji je organizovan za prve dame i partnere šefova država i vlada zemalja članica NATO-a u Madridu.

 

 

Međutim veliku pažnju su privukli stajlinzi prve dame Francuske Brižit Markon i kraljice Leticije. One su nosile vrlo zanimljive kombinacije koje su vrlo zanimljive svim ljubiteljima mode. 

 

1 / 2 Foto: BALLESTEROS / POOL

 

Brižit se odlučila za bež haljinu koja je vrlo jednostavna i ravno krojena, ali se nazire da je ipak malo strukirana. Njena toaleta ima kratke rukave, dok je dužinom bila do iznad kolena. 

 

Makronova je na sve ovo dodala i zlatnu narukvicu, kao i još jednu narukvicu u braon boji. 

 

Španska kraljica Leticija, kraljica Leticija, Kraljica Leticija, Brižit Makron
foto: BALLESTEROS / POOL

 

Ono šta je interesantno jeste da je ona nosila i bež cipele koje su se savršeno uklopile uz ovu kreaciju, ali istu nijansu je nosila i kraljica Leticija, ali se ona odlučila za nešto upečatljiviju haljinu. 

 

Izabrala je jarko roze toaletu koja je savršeno isticala njenu liniju jer se od struka širila do ispod kolena. Zatvorena haljina bez rukava sa zanimljivim dugmićima na sredini davala je posebnu dimenziju njenom izgledu.

 

1 / 3 Foto: BALLESTEROS / POOL

 

Čija kombinacija vam se više dopada?

 

 

 

makonda-tracker