za svaki dan

Ne čekajte avgust da je nabavite: Konstraktina trendi haljina u kojoj su najvreliji letnji dani podnošljivi

0

Kada pričamo o letnjim modnim zapovestima, bele haljine su apsolutno neophodne. A gde naći bolji modni izbor u beloj boji nego kod Ane Đurić Konstrakte?

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Umetnica mora biti trendi!


Naša Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na muzičkom takmičenju Evrovizija, letnju sezonu provodi radno. Nakon nastupa na više regionalnih festivala, ona je najavila učešće i na predstojećem Beer fest-u u Beorgadu.


Konstrakta je bila i jedna od izvođača koji su se predstavnicima medija obratili na pres-konferenciji prilikom najave festivala, a za ovu priliku odabrala je modnu kombinaciju bez kakve nema prijatne letnje sezone.

 

Umetnica je, naime, ponela belu haljinu od vrlo laganog materijala, i to model zatvorenog okovratnika i kratkih rukava. U pitanju je jednostavan model maksi-dužine koji se blago širi u predelu struka i deluje vrlo lepršavo i prijatno, a savršen je izbor uz bilo koju vrstu letnje obuće.

 

1 / 6 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Konstrakta je ovu haljinu ponela sa crnim sandalama, a tu je bio i njen zaštitni znak — torbica koja se nosi oko struka, ovog puta poluprovidna i sa plavom trakom uz rajsferšlus.


Kao i obično, ona se opredelila za minimum dnevne šminke, dok je gornji deo kose podigla, kako to obično biva u najtoplijim letnjim danima.

 

 

makonda-tracker