uz espadrile stvara magiju

Struk deluje uže, a obline — ZAMAMNIJE! Džej Lo je otkrila haljinu za svaki dan koja stoji bukvalno svima

0

Latino diva Dženifer Lopez nema tip građe kom baš sve pristaje, ali uspešno pronalazi komade koji su prikladni za svako telo, bez obzira na visinu, kilograme i godine. Ovog puta, to je bela letnja haljina!

foto: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez (52) ponekad je na meti kritika jer nosi komade koji joj dodatno šire i skraćuju figuru, ali ova slavna fashionista uči na svojim greškama i sve češće nosi odeću koja je prikladna za baš svaki tip građe.


Upravo je takva trendi haljina karakteristična za ležerniji stil, u kojoj je Džej Lo pre nekoliko dana viđena u Los Anđelesu.


Latino zvezda, za koju se spekuliše da se u tajnosti udala za glumca Bena Afleka, prošetala je u beloj haljini koju potpisuje brend LoveShackFancy. U pitanju je model maksi dužine koji krasi efektan karner ispod okovratnika, koji se širi sve do ramena, a ulepšan je upečatljivim vezom.

 

1 / 8 Foto: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Dženifer se odlučila za haljinu koja je sečena tačno ispod grudi, zbog čega "podiže" struk, pa ako nemate figuru iz svoje mašte, ovakav model je odlična caka za stvaranje privida tela u obliku peščanog sata. Haljina dalje prati liniju tela, suptilno naglašavajući oblika, a od kolena se širi i leprša, što je čini savršenom za letnje dane.


Pevačica je kombinovala ovaj klasični letnji komad, koji može da se nosi i tokom dana i tokom večeri, i u raznim prilikama, sa efektnim espadrilama brenda Gucci.

 

Dženifer Lopez
foto: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Reč je o modelu sa podignutom petom, koji vizuelno izdužuje figuru, a u jednom momentu se ogrnula Brunello Cucinelli heklanim kardiganom.


Razbarušena kosa, prirodan izgled i uživanje u letu može da počne!

 

 

makonda-tracker