po ukusu influenserki

Lepša od slamene, a ULTRATRENDI! Najpopularnija torba ove godine svakom autfitu pruža DUH LETA

0

Iako je mode torbel koji je pokrenuo trend izuzetno skupocen, u ponudi su daleko jeftinije verzije

foto: Instagram
foto: Instagram

Verovatno ne biste potrošili 1.850 evra na običnu torbicu od rafije, zar ne?

 

Ipak, zaljubljenice u modu ove sezone čine upravo to, a razlog je prelepi aksesoar modne kuće "Prada", koji može da se nosi i na plaži i daleko od nje i spada u najpoželjnije ove sezone!


U pitanju je tote torba nazvana jednostavno "Raffia", koja se proizvodi u bež, crnoj, beloj, žutoj, plavoj, ljubičastoj, zelenoj i žutoj boji, ali je bež definitivno najpopularnija, pa je svetski poznate influenserke još od prošlog leta ne skidaju s ramena.

 

 

U pitanju je dekonstruisani rupičasti dizajn od rafije, prirodnog materijala koji odiše letnjim raspoloženjem, a ukrašen je modernom i izvezenog interpretacijom klasičnog logotipa brenda "Prada".

 


Veliki broj slavnih ličnosti već je poneo ovu torbicu, a među prvima manekenka Rouzi Hantington Vajtli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)


Iako je "Prada" bez sumnje ime za koje ne treba žaliti novac, ova cena jeste previsoka za prosečnu zaljubljenicu u modu, naročito jer je u pitanju tipično letnja torba.

 

Zato su high-street brendovi i mali proizvođači koji prodaju svoje handmade aksesoare putem interneta požurili da ponude pristupačniju alternativu!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia (@catchthefancy)

 

Tako se ovakve torbe od rafije mogu naći po ceni od nekoliko hiljada dinara, a u pitanju je modni detalj koji čini da svaki autfit izgleda više u boho stilu, ležernije, opuštenije i, na kraju krajeva, letnje!

 

 

makonda-tracker