fashion inspiration

ZA KRALJICE LETNJEG STILA: 5 haljina koje će biti apsolutni hit vrele sezone pred nama

0

Letnja moda nikad nije bila raznovrsnija kada su u pitanju aktuelni trendovi!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Leto 2021. godine je krenulo, a što se tiče dezena, krojeva i materijala, modni stručnjaci bili su jasni.

 

5 haljina se izdvajaju kao supertrendi, pa nabavite barem jednu — kao što su već učinile zaljubljenice u modu širom Evrope i sveta.

 

1. Slip haljina

 

Još su devedesetih godina slip haljine postale deo modnih kolekcija. I elegantne, i jednostavne, slip haljina podleže pravim modnih transformacijama, pa se lako kombinuju i sa sandalama, patikama, baletankama. Lagane su, lepršave i lako se uklapaju u različite stilove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonia Lyson (@sonialyson)

 

2. Otvorena leđa

 

Leto je idealno vreme za haljinu sa otvorenim leđima. Bilo da je u pitanju proslava ili šetnja po gradu, haljine sa golim leđima nikada ne izlaze iz mode, a odaju utisak seksepila i moći. Duge haljine sa otvorenim leđima uvek su dobar izbor za maturu, svadbu, rođendan ili bilo kakvo gala veče, a pamučne i jednobojne haljine sa golim leđima savršene su za opuštene i vrele letnje dane. Imamo i trik kako da sakrijete grudnjak ispod nje!

 

haljina sa otvorenim leđima, plavuša, bela haljina, horoskop
foto: Shutterstock

3. Mikro-mini-haljine

 

Najmanja moguća haljina? Nije vulgarna, trendi je! Ove haljine nose epitet i mikro i mini kako bi se naglasilo da je u pitanju najkraća haljina iz vašeg ormara. Bonus je ako ima neobičan print po sebi, ali i monohromatski stajling je takođe trendi.

 

 

4. Retro floralne i okean print

 

Cvetni dezen u retro izdanju je veliki letnji trend ove sezone. Dolazi u bezbroj izdanja, sa kraćim ili midi haljinama, uskim i širokim, sa rukavima li bretelama...

Isto važi i za okean print. Posebno popularni su odevni komadi sa potpisom modne kuće Versaće, a ovaj dezen obožava i Jelena Karleuša.

 

 

5. Leopard print

 

Leopard animal print se vratio na velika vrata! 

Izbor s kojim je nemoguće pogrešiti je bezvremenski model haljine na preklop, ali i klasične košulja-haljine, bilo u midi, bilo u maksi varijanti.

 

 

makonda-tracker