sviđa li vam se?

I za plažu, i za pijacu, i za street style bez greške: Najpopularnija torba među trendseterkama trenutno izgleda OVAKO!

0

Od prirodnog i vrlo izdržljivog materijala, u svim bojama, nova torba s potpisom modne kuće Prada opčinila je trendseterke.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svako želi i mora i treba da ima bar jednu fenomenalnu torbu za svaku priliku! Kad su u pitanju modni trendovi, oni se menjaju, dolaze i vraćaju, a pojedine modne kuće, ipak, svake sezone pokazuju nam modele koji s pravom budu modni hitovi.

 

Prada je defnitivno jedna od njih, a iz ove modne kompanije stiže nam nova torba koja je ne samo upečatljiva, već i superefektna. I nije uopšte tako glamurozna, ali malo je reći da su influenserke poludele za njom. Druga polovina avgusta obeležena je baš ovom torbom, koja malo podseća i na ceger.

 

Neodoljiva Prada Raffia opčinila je dame od stila; ispletena od prirodne rafije, ova torba je najidealniji trendi aksesoar za leto, bazen, plažu. Prvo, materijal je vrlo pogodan za leto, jer prirodni materijali su otporni na sunce, pa je za takvim torbama velika pomama ove sezone. Izdržljiva rafija definitivno je pravi izbor za ovo vreme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelayo Díaz (@pelayodiaz)

 

Osim toga, ova torba stiže u svim bojama: od neutralnijih bele, crne ili bež, pa do roze boje.

 

 

Kjara Feranji obožava nežnoroze torbu i fenomenalno je uklapa u svoj morski stajling...

 

 

 

 

Neki vole i jarke nijanse, pa biraju žutu Prada torbu...

 

 

Ipak, ne morate nositi samo u najopuštenijim prilikama ovakav tip torbe. Uz košulju, pantalone i neke šik sandale fenomenalno će se uklopiti ovakva crna torba!

 

 

makonda-tracker