i mini i maksi

Nekom KIČ, nekom SAVRŠENSTVO: Slavna influenserka BARBI HALJINOM zasenila najlepše glumice sveta

1

Lepa Nemica redovno je gošća Kanskog festivala, a iako je poznata po izuzetnom stilu, najbolje čuva baš za ovu priliku

foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Influenserka Leoni Hane jedna je od najvećih zvezda Instagrama i važi za ženu koja postavlja trendove i utiče na svetske tokove mode.


Zato ne čudi što je ona jedna od najzapaženijih zvanica Međunarodnog filmskog festivala u Kanu, a lepotica svaki put da sve od sebe da ostavi utisak. Tako je bilo i ovog puta, kada je Leoni prisustvovala projekciji filma Top Gun: Maverick.

 

Nemačka influenserka stigla je na crveni tepih u jednom od svojih najupečatljivijih izdanja — toaleti koja nosi potpis Nicole + Felicia Couture, a dizajnirana je specijalno za nju. Koliko joj se dopala ova kreacija, Leoni je najbolje pokazala rekavši: "Kakav momenat, uštinite me".

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER


Ekstravagantna haljina napravljena je od više stotine metara tila u boji žvake i krasi je bezbroj volana koji se od ramena spuštaju niz nadlaktice. Grudi prekrivaju trake koje otkrivaju izreze u predelu struka, odakle se širi mini-suknja od mnogo slojeva svetloroze tila, dok je Leoni pratio i rakošan šlep.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)


Uz tako efektan komad, influenserki nije bilo potrebno ništa napadnije od jednostavnih nude sandala s kaišićima, dok je kosu zalizala u punđu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)


Komentari na njen izbor nisu samo sjajni — deo njenih fanova tvrdi da je u pitanju kič i da je ona mogla i morala mnogo bolje, dok deo smatra da je Leoni odabrala savršenu toaletu za sebe. U svakom slučaju, jedno je sigurno: bila je najzapaženija!

 


 

makonda-tracker