tako to radi buduća kraljica!

Odmereni SEKSEPIL i boja u kojoj SVE izgleda skuplje! Autfit Kejt Midlton koji se lako kopira i uvek je u trendu

1

Jednostavno, a tako moćno izdanje vojvotkinje od Kembridža oduševilo je modne znalce, pre svega zahvaljujući boji i teksturi haljine

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia


Vojvotkinja od Kembridža očito je ovih dana gledala fotografije španske kraljice Leticije jer je odmah posle nje rešila da ponese od glave do pete najmoćniju boju — izrazito tamnu nijansu smaragdnozelene.


Kejt Midlton prisustvovala je u londonskom Muzeju dizajna u Kensingtonu dodeli Nagrade za britanski dizajn "Kraljica Elizabeta II", gde je imala zadatak da uruči ovo prestižno priznanje.

 

U skladu s tako važnom i modnom prilikom, Kejt je odabrala kreaciju kanadsko-britanske kreatorke Edelin Li, model za koji je izdvojlia 930 dolara i koji je sve što se očekuje od jedne damske haljine u duhu današnjeg vremena.


Kejtina toaleta pada nešto ispod kolena, prati njenu vitku figuru bet previše pripijenosti, a uzak struk naglašava uz pomoć presvučenog kaiša s upečatljivom zlatnom šnalom kvadratnog oblika.

 

1 / 7 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

U pitanju je model zatvorenog okovratnika uz vrat i s kratkim rukavima koji se završavaju visećim trakama vezanim u mašnu. Haljinu krasi još i tekstura mehurića, koja pruža dodatno luksuzno notu — a i sama njena boja poznata je kao ona koja čini da autfit izgleda skuplje!


Lepa supruga princa Vilijama upotpunila je predivnu haljinu malom pismo-tašnom iste nijanse, jednostavnim aksesoarom brenda Emmy London, kao i salonkama od prevrnute kože identične boje i istog brenda.


Uz zlatni detalj na kaišu podrazumeva se i zlatni nakit, a kejt se odlučila za viseće minđuše "Maya", brenda Nadia Irena.


Vojvotkinja od Kembridža uručila je pomenuto priznanje dizajneru Solu Nešu, koji kreira mušku odeću i, iako ima tek 29 godina, izdvojio se kao jedno od zapaženijih imena britanske modne scene proteklih godina.

 

 

 

makonda-tracker