(FOTO)

Trenerka i MREŽASTI ogrtač, OMRAŽENI TREND na vratima? Nina Badrić u NEOČEKIVANOM IZDANJU podelila javnost

0

Nina Badrić je jedna od najpopularnijih regionalnih pevačica koja svojim glasom i izgledom osvaja sve više ljudi i skoro uvek je primer elegancije i svedenosti.

foto: Nina Badrić, Instagram
foto: Nina Badrić, Instagram

Nina Badrić redovno iznenađuje kreativnim modnim kombinacijama, neke od njih su svima lako dostupne, a neke su pravi primer kako izgledaju prefinjene princeze u dugim elegantnim haljinama.

 

Pevačica je dosta aktivna na društvenim mrežama, a ovog puta je poslednjom objavom iznenadila pratioce i osmelila se da obuče nešto krajnje rizično i nespojivo.

Naime, Nina je ponela popularnu široku trenerku sa izrezima na nogavicama, preko svega je obukla mrežasti ogrtač, a sve to uklopila sa sandalama na štiklu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Badrićeva je bez sumnje prelepa šta god da obuče, ali ova kombinacija odstupa od svega što smo navikli od nje da vidimo. Mnogima je ovo omraženi trend koji predstavlja spoj devedesetih i današnjeg vremena, a to se ipak čini nespojivim. 

 

Nina Badrić je i ovakvim stajlingom pokupila pozitivne komentare, što na račun izgleda, što na račun smelosti da iznese ovako nešto. Po nekim mišljenjima, ovo bi bio totalni modni promašaj, međutim, danas je dosta toga dozvoljeno kada je moda u pitanju, pa je Nina svakako neko ko prati trendove, ali ih i postavlja.

 

 

makonda-tracker