praktičan, a trendi

Ne ulazite u jul bez njega! Modni detalj od kog se Ana Stanić ne odvaja je nešto što je NEOPHODNO svakoj ženi

0

Među modnim klasicima koji su nezaobilazni svake letnje sezone je detalj za koji ne treba žaliti novac, a nije mu odolela ni Ana Stanić

foto: Instagram
foto: Instagram

U Herceg Novom ovih dana se održava muzički festival Skale 2022, koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti iz regiona.


Među njima je pop zvezda Ana Stanić, koja se publici predstavlja pesmom "Ne zna ona", a koja se proteklih dana sjajno provodila na jadranskoj obali.


Pevačica je više puta pokazala da uživa u čarima crnogorskog primorja i dobrom društvu, a na njenim fotografijama nezaobilazan modni detalj bio je aksesoar bez kog nema potpunog letnjeg i, posebno, morskog stila ― slameni šešir.

 

Ana je najpre podelila fotogafiju za koju je pozirala u trendi košulji-haljini svetloplave boje, kada je nosila panama šešir.

 

 

U pitanju je model koji se preporučuje za dnevni izlazak i nešto ležerniji noćni provod u letnjim danima. Jednostavan šeširić kratkog oboda obično je ukrašen jednobojnom trakom, a pevačica se odlučila za svetao model crne trake, kojim je sjajno upotpunila svoj stil.


Dan kasnije, Ana je pozirala tokom sunčanja, kada je, u skladu s prilikom i potrebom da se zaštiti od jakog sunca, ponela slamnati šešir širokog oboda.

 

 

Reč je o još jednom klasiku, koji će pevačica moći da nosi još mnogo godina u letnjim mesecima, a kombinovala ga je s jednodelnim crnim kupaćim kostimom.

 

 

makonda-tracker