svaka čast

24 godine kasnije — ISTA HALJINA! Ana Stanić sve ostavila bez teksta u izdanju kom smo je već videli

0

Tragala je za sličnom haljinom, dok se nije setila da baš onu koju želi ima u garderoberu.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Ana Stanić se na dodeli Naxi nagrada i tom prilikom je ponela jednu toaletu koju je nosila pre 24 godine na Budvanskom festivalu. 

 

Haljina joj je savršeno stajala, a prorezi na njenom struku je dodatno su naglasili njenu savršenu figuru, pa su se tako na društvenim mrežama pojavili šaljivi komentari da pevačica ništa nije jela više od dve decenije. 

 

Ovom toaletom Ana je pokazala da je i dalje jedna od žena sa istančanim modnim ukusom i da da je bez razloga ne bije glas da je jedna od najstilizovanijih žena na javnoj sceni

 

 

Pevačica je istakla i da je želela da sakrije da je nosila svoju staru haljinu, ali...

 

— Ovu haljinu sam nosila pre tačno 24 godine na prvoj večeri Budvanskog festivala, kada sam pevala 'Molila sam anđele'. Pre neki dan me je Natalija Milosavljević u svojoj emisiji podsetila na nju, i ja tad shvatim da takvu haljinu već par nedelja pokušavam da nađem i kupim, a stoji mi u kutiji sa stvarima sa bitnih nastupa i snimanja, netaknuta. Probam i skapiram - to je to, trendi haljina, niko neće provaliti. Ali ja ipak ne bih bila ja da to svima nisam ispričala, pa eto, pod rizikom da kažu 'nosi istu haljinu više od 20 godina', podelila sam i ovde — napisala je pevačica i ponovo dobila komplimente kako za izgled, tako i za prepoznatljiv stil koji neguje.

 

 

Ana je ovim potezom još jednom dokazala da nije bitno šta nosite, već kako nosite, i kakvom energijom zračite.

 

 

makonda-tracker