klasika

Farmerke i na +30? Može — ali samo ovako! Tijana Bogićević ima šik model savršen za letnje dane i večeri

0

Popularna pevačica ne može da odoli kvalitetnom džinsu, pa je teksas pantalone odabrala i za večernji izlazak u danima najvećih vrućina

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pop pevačica i nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji sinoć je bila među gostima na koncertu polaznika jedne škole pevanja u Beogradu.


Tijana Bogićević, koja je nedavno predstavnila svoj novi album "Blizu", odlučila se za mešavinu elegancije i ležernog stila i na sjajan način kombinovala letnje trendove s onima koji su aktuelni cele godine!


Pevačica raskošnog glasa ponela je, naime, crnu košulju kratkih rukava i jednostavnu crnu bluzu, ali ključni deo njenog autfita su trendi farmerke idealne za leto. Iako se u najtoplijim mesecima u godini češće okrećemo kraćim verzijama, stare dobre pantalone od džinsa su uvek u modi, a može da bude i, ako se opredelite za model kakav je ponela Tijana, najpraktičnije modno rešenje!

 

1 / 5 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Reč je o farmerkama od svetlog teksasa i klasičnog dizajna, u stilu osamdesetih godina prošlog veka. Našu pevačicu očarao je model dubljeg struka, koji tek prati nogu i nije pripijen, što je vrlo korisno tokom leta, i ravnog je kroja. Tijana je pantalone ponela podvrnute, čime je dodatno istakla jednostavne crne sandale s kaišićima.

 

 

makonda-tracker