vodeći trend sezone

Savršeno za ROMANTIČNI IZLAZAK NA MORU: Anastasija Ražnatović u kombinaciji u kojoj je NEMOGUĆE proći neprimećeno

1

Pevačica i ćerka Svetlane Ražnatović trenutno s dečkom Đorđem Kuljićem boravi u Bodrumu, a za jedan izlazak je spremila posebnu kombinaciju

foto: Instagram
foto: Instagram

Budući da pevačica i ćerka Svetlane Ražnatović Anastasija ne deli s javnošću previše detalja o svom privatnom životu, ona nije delila fotografije svog društva tokom odmora u prestižnom turskom letovalištu, ali mediji pišu da u Bodrumu boravi s dugogodišnjim dečkom Đorđem Kuljićem.


Anastasija, koja je poznata kao strastvena zaljubljenica u modu, već je podelila nekoliko fotografija koje svedoče da je ponovo otputovala dobro pripremljenog kofera, a sada je s pratiocima podelila jednu kombinaciju koja će se nesumnjivo kopirati. Budući da su kompleti ove sezone bez sumnje zamenili kombinezone na mestu hit komada koji su neizostavni u garderoberu svake žene, i Anastasija Ražnatović odabrala je jedan dvodelni set.

 

Ona se opredelila za uske duboke pantalone i gornji deo dugih rukava koji se vezuje ispod grudi i otkriva stomak, a reč je o kompletu vrlo efektnog cik-cak raznobojnog dezena.

 


Anastasija je ovaj izgled upotpunila puštenom kosom i loknama, a interesantno je da nije ponela previše šminke.


Savršeno za izlazak posle dana provedenog na plaži!

 

 

makonda-tracker