bolje ne može

Pre odlaska na letovanje NEOPHODNA vam je slična: Haljina za plažu zbog koje je Hvar imao oči samo za Ninu Badrić

0

Jedna od najvećih regionalnih fashionista blista u svakoj prilici, pa ni šetnja pored morske obale nije izuzetak. Kako čak i na plaži izgledati kao model — najbolje zna pop zvezda Nina Badrić

foto: Instagram
foto: Instagram

Kada je reč o letnjoj sezoni, čak i pored sve privlačnosti mini modela, maksi-haljine su nenadmašne! One su lagane, udobne, štite od sunca, napravljene su od materijala koji omogućavaju koži da "diše", a mogu da izgledaju vrlo, vrlo šik.


Odlučili se za monohromatski ili dezenirani model, kvalitetna maksi-haljina garantuje da ćete se i osećati i izgledati lepo i biti u trendu, a pevačica Nina Badrić računala je na to kada se doterivala za uživanje pored morske obale.


Hrvatska pop diva podelila je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram fotografije za koje je pozirala tokom uživanja na Hvaru, gde boravi ovih dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Pevačica je za letovanje pripremila vrlo praktičan model haljine za plažu, a u pitanju je poluprovidni beli komad ukrašen geometrijskom šarom efektne ružičaste nijanse. Nina se odlučia za haljinu dužih rukava s dubokim V-izrezom, koja ističe struk jednostavnim vezivanjem i pada uz telo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Ovakve maksi-haljine spadaju u omiljenu letnju odeću jer su vrlo zgodne za kombinovanje, pa ih tako možemo nositi s najjednostavnijim japankama, ravnim sandalama i espadrilama. Hrvatska pevačica odlučila se upravo za ovaj poslednji tip obuće, "ojačan" platformom koja vizuelno izdužuje kompletnu figuru.

 

Nina je, u duhu leta, kosu podigla u nisku punđu, a svoje prirodno i ležerno izdanje upotpunila je naočarima za sunce okruglih stakala.

 

 

makonda-tracker