kraljevska elegancija

Lepršavi volani i dugi rukavi: Kejt Midlton u ROMANTIČNOJ HALJINI oduševila izgledom, jedan detalj su svi komentarisali

0

Vojvotkinja od Kembridža četvrtog dana Rojal Askota pojavila se u prelepoj haljini na koju niko nije ostao ravnodušan.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nekoliko dana nakon što je objavljena vest da će se Kembridž preseliti iz Londona u Vindzor, Kejt Midlton se pridružila princu Vilijamu u tradicionalnoj povorci kočijama na trkalištu Berkšir.


Ona je tom prilikom ponela belu haljinu na crne tačkice sa lepršavim volanima na grudima i dugim rukavima, koju je dizajnirala Alesandra Rič. Čitavoj kombinaciji dozu eleganicije uneo je i šešir sa belim cvetovima i velikim obodom.

 

Ispod njega se nazirala elegantna punđa, a posebnu notu romantike dale su biserne minđuše koje je imala na ušima.

 

Kejt Midlton
foto: EPA / NEIL HALL

 

Ona je obula i par braon cipela na visoku štiklu, koje su dodatno izdužile njenu vitku liniju. Uz sve ovo savršeno se uklopila mala krem tašna.


Njen izgled je mnoge podsetio na kostime koje je 1988. godine nosila Lejdi Dajana, a nakon nje i Džulija Roberts u filmu "Zgodna žena" iz 1990.godine.

Haljina mornarskog dezena koju je vojvotkinja odabrala za ovu priliku mnogi su okarakterisali kao previše retro, ali je vojvotkinja pokazala da zapravo nisu u pravu.

 

Lejdi Dajana
Lejdi Dajanafoto: Instagram

 

Naime, zahvaljujući njoj tufnice svih veličina ponovo su se vratile na velika vrata i sada ih možemo videti na gotovo svim odevnim komadima.

 

Ranije ove godine, nosila je plisiranu midi haljinu ovog brenda za Dan zahvalnosti vojvode od Edinburga u Vestminsterskoj opatiji, uz dodatak dugačkih rukavica Kornelija Džejmsa.

 

Da se podsetimo, Kejt je za svoje prvo pojavljivanje na trkama u Berkširu 2016. godine obukla tanku u haljinu od čipke boje slonovače od benda Dolče i Gabana.

 

makonda-tracker