Zavodljivo & zabavno

Volite da nosite haljine i suknje? Jelena Rozga zna najjeftiniji način da izgledate ULTRAŠIK

0

Ako obožavate suknje i haljine, upotpunite svoj stil na ovaj način i nećete zažaliti — efekat je moćan, a ne treba vam ni previše truda ni previše novca

foto: Instagram
foto: Instagram

Hrvatska pop zvezda Jelena Rozga (44) spada u najbolje odevene žene regiona, a jedna je od onih koje rado kombinuju skupocene komade poznatih brendova s pristupačnim odevnim predmetima i aksesoarima.


Jelenu možete videti i u luksuznoj obući svetskih modnih kuća i u komadima regionalnih dizajnera, a upravo se u izbalansiranosti krije sav raskoš njenog modnog dara. Tako je svojom najnobijom odevnom varijantom privukla pažnju ne samo skupim trendi komadima već, pre svega — čarapama.

 

Pevačica je na svom profilu na Instagramu podelila fotografiju za koju je pozirala u crnoj mini-haljini koja je ukrašena predimenzioniranom mašnom u prednjem delu i vrlo elegantnim zatvorenim sandalama s kaišićima. Uz sve je kombinovala jednostavne crne čarape s tufnicama različitih veličina, koje su joj pružile vrlo šik izgled.

 


Iako su čarape suštinski predmet namenenjen zimskom stilu, one se koriste i za stilizovanje u toplijim mesecima, a idealne su u prelazno vreme, kako je pred nama.

 

 

Klasične crne čarape neizostavan su deo garderobera svake žene koja nosi haljine, suknje i šortseve, ali u poslednje vreme to ima jednu izmenu — obavezne su dezenirane crne čarape!

 

 

Proteklih godina postale su popularne čarape sa prugama, karirane, sa efektom čipke i sl, ali među najromantičnijim varijantama su tufnasti modeli, koji pružaju kombinaciji razigran i interesantan izgled i vrlo šik notu. Bez obzira na to hoćete li odabrati mat ili čarape s blagim sjajem, obavezno nabavite neke tačkaste i učinite svoj stil zabavnijim. Najbolje od svega: za to vam neće biti potrebno više od nekoliko stotina dinara!

 

 

 

makonda-tracker