inspiriše

Idealan za sezonu svadbi i krštenja, ali i za svaki dan: POVOLJNI sako Kejt Midlton kakav treba imati tokom cele godine

0

Vojvotkinja od Kembridža raspolaže vrlo raskošnim kreacijama, ali najradije nosi praktične i pristupačne komade koji se lako uklapaju u svaki stil

foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN
foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Posle celonedeljne proslave Platinastog jubileja kraljice Elizabete II, vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton odlučila je da odmori od vrlo elegantnog i visokog kraljevskog stila, a svakodnevnom načinu odevanja vratila se uz veoma praktičan autfit.


Supruga princa Vilijama posetila je londonsku humanitarnu organizaciju Little Village, koja se bavi prikupljanjem polovne dečije odeće, opreme i igračaka i šalje je porodicama slabijeg finansijskog stanja.

 

Budući da je i sama mama troje dece, Kejt Midlton dobar deo svojih humanitarnih aktivnosti odvaja upravo za brigu o najmlađima, pa je posetila sedište ove organizacije kako bi saznala više o porodicama koje koriste njene usluge, istakla je Fuzija Kan, jedna od volonterki s kojima je vojvotkinja razgovarala.


Za ovu priliku, Midltonova je ponela jednostavan stajling koji je sastavljen od crnih pantalona ravnog kroja koje potpisuje brend Roland Mouret i jednostavne krem bluze.

 

1 / 14 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

 

Ipak, ključni deo njene odevne varijante je blejzer — strukirani model s "lažnim džepovima" koji je dizajnirala jedna kuća poznata po povoljnoj odeći, a cena ovog sakoa iznosi tek nešto manje od 5.000 dinara. Ovaj blejzer, koji je dostupan u više boja, krasi kragna sa izvrnutim reverima, a tu su i jedva primetne naramenice, koje naglašavaju Kejtinu vitku figuru.

 


Ovaj jednostavan sako sjajan je dodatak svakoj odevnoj kombinaciji, a vrlo je zgodan kao gornji sloj elegantnih odevnih kombinacija u sezoni svadbi i krštenja, mada bi mogao da bude moćan komad u spoju s korsetom za noćni izlazak.

 

Klasično krojeni blejzeri uvek su potrebni za odlazak na posao, a uklapaju se čak i u svakodnevni odevni stil ukoliko se mudro kombinuju s kvalitetnim baletankama ili sandalama.

 


Vojvotkinja od Kembridža ponela je i torbicu brenda Massimo Dutti, a svoju crno-belu modnu čaroliju zaokružila je crnim salonkama od prevrnute kože kuće Gianvito Rossi.

 

 

makonda-tracker