modna magija na delu

NIKO NE NOSI ROZE KAO ONA! Kraljica Ranija od Jordana u romantičnom prolećnom autfitu koji odiše ŽENSTVENOŠĆU

0

Za posebne prilike devojke od stila odavno ne biraju samo haljine — ovaj komad je sve popularniji, a jordanska kraljica podiže ovaj trend na viši nivo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ženska odela očarala su trendseterke još pre nekoliko godina, a posebno je popularan komplet roze boje. Kraljica Leticija od Španije može da se pohvali pink odelom marke Hugo Boss, koje ne nosila više puta, a i vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton s vremena na vreme bira svoj roze komplet ili uklapa njegove delove u ležernija izdanja.


Nije ni čudo što ni jordanska kraljica Ranija nije odolela ovom vidu elegancije i poslovnog stila, s tim što je ona otišla korak dalje! Naime, kada je pre nekoliko dana sa suprugom kraljem Abdulahom II posetila jedan sajam meda u Amanu, Ranija od Jordana pojavila se u kariranom odelu — roze modelu s jedva vidljivim belim kvadratićima. U pitanju je remek-delo kuće Calvin Klein s dvorednim kopčanjem koje ističe njenu vitku figuru.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Ništa manje interesantan nije bio Ranijin izbor obuće: reč je o belim salonkama neobičnog dizajna u gornjem delu, koje prekriva roze traka sa čvorom, a potpisuje ih brend Malone Souliers.

 

 

makonda-tracker