probajte!

Više volite iscepane ili klasične komade? 4 modela teksas jakni koje su u trendu ove sezone

0

Ukoliko vašem stilu i životnoj rutini fali mladalačke energije, pa na sve načine tražite prostora da tako nešto uvedete u svakodnevicu, pravi izbor za vas biće teksas jaknice koje odišu takvom energijom. 

foto: Shutterstock/The Rabbit Hole
foto: Shutterstock/The Rabbit Hole

Jedan od vanvremenskih materijala jeste teksas. Svako od nas u svom garderoberu ima komade teksas odeće i svake sezone ih vadimo iz ormara i koristimo u trenutcima kada nam trebaju jednostavni, a upečatljivi komadi za isti takav i autfit. 

 

 

Međutim, pored teksas farmerki jedan od popularnijih komada je teksas jakna. Ona našem stasu donosi novu energiju koja odiše mladolikošću i ako odaberete ovaj komad možete se podmladiti i vratiti se u tinejdžerske dane.

 

U zavisnosti od toga kakav kroj birate, odnosno da li nosite kraće jaknice koje ističu vaše noge, ili nosite iscepane koji su potpuno trendi i šik, vaš stil će sigurno biti primećen:

 

1. Duža jakna, sa iscepanim detaljima koja je uz sve to i šireg kroja odraz je strit fazona, koji se preporučuje kada želite da zasenite sve na ulici.

2. Klasična svetla teksas jaknica koja ako joj podignete kragnicu potpuno daje novi talas modernosti i uz druge komada pravi neverovatno modernu priču.

 

3. Ove sezone jedan od najpopularnijih moodnih dezena sigurno je - kolor blok tehnika, o kojoj ne treba mnogo da se priča. Obucite jaknu sa ovom tehnikom i čućete reakcije ljudi. 

 

4. Kada kratkoj jaknici zavrnete rukave dobićete modernu priču vašeg stajlinga koji pristaje svakoj ženi daje joj devojački izgled.

 

 

 

makonda-tracker