ističe obline

U srpskim prodavnicama košta do 1.500 RSD: Ova haljina svaku ženu pretvara u FEMME FATALE, a nosi se uz sve

0

Inspirisane kultnim slip haljinama, ovi modeli poznati su po svojoj praktičnosti jer se uklapaju u sve prilike i uz svaki tip obuće

foto: Elite Images / Backgrid USA / Profimedia
foto: Elite Images / Backgrid USA / Profimedia

Ukoliko od novijih modela haljina postoji neki koji preti da uđe u red vanvremenskih klasika, to je nesumnjivo jednostavan komad koji je inspirisan slip haljinama.


Za razliku od slip modela, koji su mahon napravljeni od satena, ove haljine su pretežno pamučne, ali nije retkost videti ih na svečanim događajima.

 

Ipak, najčešće su izbor za svakodnevne odevne varijante, što je odlično rešenje se pokazalo da se slažu i s patikama, espadrilama, papučama, sandalama, baletankama... svim vrstama ravne obuće!

 


Zato je ovaj jednostavan model, koji je ili pripijen uz telo ili prati njegovu liniju, proteklih godina postao must have odevni predmet u garderoberu žena širom sveta.

 


U pitanju je haljina bez rukava, s bretelama različite širine, koja obično pada do kolena ili malo ispod njih. Najpopularnije su rebraste varijante, koje su rastegljive i savršeno akcentuju obline, a vrlo su zgodne za najtoplije dane u godini.

 


Na influenserkama najčešće viđamo jednobojne varijante, a crna, siva i bela su ultimativne kraljice letnjeg stila, mada nije retkost videti neku vrlo jarku verziju, mahom u pink ili žutim tonovima.

 

Većina pristupačnih brendova koji imaju prodavnice u našoj zemlji prodaje slične modele, a u njima cena uglavnom ne premašuje 1.500 dinara, što čini ovu haljinu povoljnim komadom.

 

 

makonda-tracker