ŠTA VI MISLITE?

Lepa Brena ili Dženifer Lopez? Pogledajte koja zvezda je BOLJE ponela EKSTRAVAGANTNU kombinaciju sa šeširom

1

Lepa Brena je posetila jedan događaj u Zagrebu i svojom pojavom oduševila prisutne.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Lepa Brena je gostovala na jednom događaju u hrvatskoj prestonici, a pored nje su bile i Nataša Bekvalac, ali i Sara Jo.

 

Slavna pevačica s pravom nosi epitet regionalne zvezde i svojom pojavom je to i opravdala. Ona je glamuroznim izdanjem zasenila crveni tepih u zagrebu i otmenošću i elegancijom osvojila zvanice.

 

Pevačica je ponela žutu haljinu asimetričnog kroja sa specifičnim okovratnikom i golim ramenima, a jedan rukav se polako pretvara u dugačak plašt. Lepa Brena je doslovno oduševila, a na celu kreaciju je dodala upečatljiv šešir koji je dodatno ulepšao sliku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Haljina je ukrašena kristalima, pa su sandale i torbica bile u srebrnoj boji. Mnoge je ovakav izgled podsetio na slavnu Dženifer Lopez koja je 2019. na dodeli Gremija ponela nešto slično. Pozitivni komentari na račun naše zvezde se samo nižu i svi su saglasni da je Lepa Brena postigla neverovatan efekat Holivuda na Balkanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by News JLo (@newsjlo)

Džej Lo je tada privukla pažnju najviše zbog šešira, a njihove haljine su dosta slične iako su u različitim bojama. Pocenite sami, kojoj divi bolje stoji ovakvo izdanje, našoj ili latino?

 

 

makonda-tracker