u obilasku madrida

"Mala se obukla u široke gaće": Severina ima 2 NAJUDOBNIJA stajlinga za duge šetnje gradom koja se LAKO kopiraju

0

Severina Vučković trenutno boravi u Madridu i odatle nas redovno obaveštava o svojim aktivnostima.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Severina Vučković otputovala je u Madrid kako bi, između ostalog, prisustvovala koncertu Rolling Stones-a

 

Severina je često glavna tema zbog svog smelog stajlinga, a ovog puta je pokazala kako možete savršeno da izgledate u neobaveznoj šetnji gradom, a da pritom budete i primećene i opuštene.

 

- Mala se obukla u široke gaće - opis je koji je Seve stavila ispod objave gde pozira u širokom kombinezonu koji je prilično neobičan i originalan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina se i našalila, pa je uz jednu objavu poručila "Dozvolite mi da se predstavim, ja sam žena od ukusa i bogatstva". Ona nam često daje ideje za savršene stajlinge koji su i lako dostupni, a kako je poznata po jasnom stavu, tako se ne plaši ni da ponese rizične komade garderobe, pa ni da nastupi u trenerci.

 

Još jedan madridski stajling lepe pevačice je privukao pažnju. Jednostavan teksas šorts, majica na pruge, kačket i patike - savršeno za obilazak grada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je prikupila brojne pozitivne komentare na račun izgleda, a posebno je široki kombinezon privukao pažnju, te su ga mnogi uporedili sa džakom. A vi procenite koliko je pevačica hrabra da ponese ovako nešto i opet pokupi komplimente.

 

 

makonda-tracker