(FOTO)

Šljokica po šljokica - Lejdi Gaga: Severina NESVAKIDAŠNJOM HALJINOM podsetila na AMERIČKU DIVU i poslala jasnu poruku

0

Severina Vučković gotovo svakodnevno oduševljava svojim izgledom i ponekad opasnim i smelim kreacijama.

foto: Instagram
foto: Instagram

Regionalna zvezda Severina ima rasprodato leto i često nas počasti fotografijama i snimcima sa nastupa koji su dugo iščekivani.

 

Od nje smo navikli na istančan ukus i energiju koja pleni svuda, a ona se ponekad usudi da rizikuje sa modnim kombinacijama i ponese nešto što niko drugi ne bi smeo.

Seve je ovog puta obukla dugačku crnu haljinu bez bretela koja je cela u šljokicama i izgleda kao plastificirana, a uz to je stavila opis "Ja samo pokušavam promeniti svet, šljokicu po šljokicu – Lady Gaga…"

 

Neobična haljina ima još neobičnije džepove sa strane, a sve je upotpunila potpuno ekscentričnim belim čizmama od posebnog platna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je ovom fotografijom pokupila brojne pozitivne komentare na račun izgleda i smelosti koju treba da poseduje jedna zvezda, međutim, ostaje da razmislimo da li bismo ikada poneli ovako nešto, odnosno, za koju priliku je prigodna ovakva kreacija, ako se ne zovete Severina Vučković.

 

Nedavno nas je pevačica fascinirala nežnom belom haljinom i pokazala koliko elegantna i svedena može biti, a isto tako je oduševila i kratkom bež haljinicom koja je aktuelna uvek i svuda.

 

 

 

 

makonda-tracker