ZABAVNO I PRIVLAČNO

Ben Aflek je pred njom izgubio kontrolu: Ljupka TEKSAS HALJINA Dženifer Lopez koju nijedna žena ne bi odbila

2

Latino diva iz dana u dan lako menja stilove i pokazuje da za nju granice u modi ne postoje, a ova haljina jedna je od najinteresantnijih

foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Garderober Dženifer Lopez deluje kao čarobno mesto i nepresušni izvor zabavnih odevnih kombinacija i komada, a sada nam je stigao i jedan od najsimpatičnijih!


"Dženi iz bloka" viđena je juče u Malibuu, dok je s verenikom Benom Aflekom i majkom Gvadalupe Rodrigez izlazila iz restorana Soho House. Za ovu priliku, Džej Lo je odabrala mini-haljinu, a iako često nosi kratke komade, ovakav model još nije pokazala.


U pitanju je teksas haljina modne kuće Gucci u bebi-dol stilu, koja se ispod grudi širi u oblik zvona i pada tek nešto ispod zadnjice. Pevačica je odabrala komad s kratkim rukavima, kragnom i dugmićima, a za njega je izdvojila oko 2.100 dolara!

 

Ovakve haljine su jedan od omiljenih modela u prolećnim mesecima jer odišu romantikom, a vrlo su praktične jer svojom lepršavošću omogućavaju koži da diše na visokim temperaturama. Obično se nose karirane i pastelne pamučne varijante, ali je i tanki džins odličan izbor za proleće. Dok bebi-dol haljine uglavnom imaju puf rukave različitih dužina, Dženifer je odabrala kratke rukave pripijene uz ruke.

 

1 / 6 Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Dženifer je izgledala tako atraktivno u nesvakidašnjoj haljini da Ben Aflek, koji se obično trudi da u javnosti i pred paparacima ne privlači mnogo pažnje, nije mogao da odoli pa ju je snažno zagrlio i izljubio pred svima.


Lopezova je kombinovala šik komad s nude sandalama s platformama i visokim blok-štiklama, torbom Dior Book Tote, koju je nosila i nekoliko dana ranije. Kao i obično, Dženifer je nosila naočare za sunce, i to ružičasti Celine model koji spada u njene omiljene.


 

 

makonda-tracker