ŠTA VI MISLITE?

Stjuardese su ZABRANJENE i jednu stvar mora da prihvati: Da bi bio sa Džej Lo, Aflek je morao da ispuni 8 kriterijuma

1

Nakon nedavnih vesti o pomirenju Dženifer Lopez i Bena Afleka i njihovoj drugoj veridbi, javnost je uvek intrigirana novim detaljima koji su vezani za ovaj slavni par.

foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek će se uskoro venčati, a ovo je njihova druga veridba nakon skoro 20 godina od raskida prve.

 

Vest da se popularni par Benifer pomirio i rešio da stane na ludi kamen jer odejknula u svim medijima, pa su oni opravdano danima bili glavna tema u celom svetu.

Džej Lo se nakon prvog raskida sa Aflekom udala za Marka Entonija sa kojim ima dvoje dece, međutim, par se razveo. Nakon toga počinjala je veze prvo sa Kasperom Smartom, a potom sa Aleksom Rodrigezom, ali obe su se neslavno završile.

 

Zbog loših iskustava koja je imala, Dženifer je ustanovila osam striktnih pravila kojih mora da se pridržava njen partner.

 

1. Bez stjuardesa.

 

Za ovo pravilo je kriv Mark Entoni koji ju je prevario upravo sa stjuardesom, te od tada su one zabranjena kategorija na letovima na kojima je Džej Lo ili njen dečko.

 

2. Moraju da budu u odličnoj formi.

 

Ovo je jako značajno za nju, pa je i Afleka podvrgla dijetama pre nego što su ozvaničili vezu.

 

3. Pristup mobilnom sve vreme.

 

Dok je bila sa Rodrigezom, pojavile su se glasine da se on dopisivao sa jednom rijaliti zvezdom, pa je od tada pravilo da Dženifer mora da ima slobodan pristup mobilnom telefonu svog partnera.

 

1 / 10 Foto: HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

4. Ne više od tri pića za veče.

 

Džej Lo ne pije i ne puši i ne želi da bude sa nekim ko je odan porocima. Čak je i Aflek otvoreno govorio o svojoj borbi sa alkoholizmom dok je bio u braku sa Dženifer Garner.

 

5. Nulta tolerancija na flertovanje.

 

Poverenje je jedna oda najvažnijih stavki, a ako niste sigurni u vašeg partnera da liće flertovati ili vas prevariti sa nekom drugom, onda čemu sve to? 

 

6. Seks četiri puta nedeljno.

 

Ovo je bio kao jedan od uslova za brak sa Aflekom.

 

7. Bez dece.

 

I Džej Lo i Aflek imaju decu sa drugim partnerima, te sada smatraju da nema potrebe da imaju zajedničko dete, već je bolje da se posvete vaspitanju svoje odrasle dece.

 

8. Mora da prihvati Marka Entonija.

 

S obzirom da sa njim ima decu i da su ostali u prijateljskim odnosima, čak su jako bliski zbog dece, Džej Lo insistira da Entoni uvek mora biti prisutan u njenom životu upravo iz tog razloga.

 

 

makonda-tracker