šta mislite?

Sjaj, glamur i mnogo ZLATA: Indijska lepotica u DNEVNOJ kombinaciji koja može da prođe i kao VEČERNJA

0

Najplaćenija glumica na svetu je izabrala da obuče kombinaciju koja pristaje svakoj 

foto: EPA/Andreas Rentz / POOL
foto: EPA/Andreas Rentz / POOL

Kanski festival je događaj koji privlači pažnju celog sveta, te se sav krem javnih ličnosti uputio u Francusku kako bi bili deo ove manifestacije. 

 

 

Već su se neke poznate dame prošetale crvenim tepihom, a među njima je i indijska i jedna od najplaćenijih glumica Dipika Padukone čija lepota ne prestaje da se komentariše. 

 

Podsetimo da se ona crvenim tepihom već prošetala u kombinaciji crne i zlatne boje su podsetile na Kleopatru, a odlučila se i za tradicionalni sari, a zaslužan za ovu kreaciju je Sabjasači Mukerdžija, najpoznatiji indijski kreator.

 

Šljokice i pruge su ono što upada u oči kada vidite sari ove Indijke, a još jedan detalj je da su leđa skroz gola, što daje dodatnu eleganciju.

 

1 / 3 Foto: ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia

 

Sada se pojavila na duženju sa medijima prilikom otvaranja 75. Kanskog festivala i ponovo privuka sve poglede. 

 

Ona se odlučila za jednostavne komade i nijanse koje je ukarasila vrlo upečatljivim detaljima koji su doprineli da ova njena kombinacija izgleda jedinstveno. Njena ogrlica ostavila je sve bez daha jer je na sebi imala toliko zlatnih detalja kojima su dodati kristali različitih boja da ona ovaj komad jednostavno nije mogao da prođe nezapaženo. 

 

 

Dipika Padukone
foto: EPA

Nju će ove godine publika moći da prati kao članicu žirija na ovom pestižnom evropskom festivalu. Zato je morala da blista i u bež bluzi sa cvetnim detaljima koji su se slagalui sa njneom maramom i pantalonama koje je nosila. 

 

 

Tu su naravno bile i cipele koje su dodatno naglasile njen izgled jer imaju vrlo specifičan i pamtljiv izgled. Njenu kombinaciju potpisuje indijski dizajner Sabjasači Mukerdžija.

 

1 / 2 Foto: EPA/ CLEMENS BILAN

 

makonda-tracker