Da li vam se dopada?

Šareni dezen & bež potpetice su dobitna kombinacija: Dajana Paunović u haljini koju možete poneti u novogodišnjoj noći

2

Ona je pozirala u jednom salonu koji je odisao prazničnom energijom, te je takvu atmosferu iskoristila da napravi modne fotografije. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

TV lice i pevačica Dajana Paunović podelila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira kraj novogodišnje jelke u veoma interesantnoj kombinaciji. 

 

Naime, njena haljina najviše je zapala za oko koja se odlično uklapala uz nijanse lampiona na jelki. Dajanina haljina modnog brenda "Manoush Paris" bila je interesantnog kroja i dizajna. Najpre su na njoj dominirale plava, bež, bela i roze boja koja je ovoj nijansi boja dala posebnu notu. 

 

 

Haljina se od grudi pa sve do polovine butina širi, pa uz duge rukeve ona je u isto vreme i izazovna, pošto ističe noge, ali i sofisticirana zbog svog dizajna i boja koji joj to daju. Tako da je ona odličan izbor za novogodišnju noć, jer ćete privući pažnju, a i izgledati veoma zanosno. 

 

Uz sve ovo ona je ukombinovala i bež salonke koje su dobar izbor uvek kada je u pitanju neka posebna prilika. Da je pevačica pazila na svaki detalj, u prilog tome govori i njena frizura, te je imala puštene šiške, natapiran prednji deo i zavezan rep. 

 

Kako se vama dopada njena kombinacija?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

 

makonda-tracker