da li vam se dopada?

Uvek u svečanoj garderobu, ali sada u PATIKAMA: Dajana Paunović spojila opušten stil i DAMSKU FRIZURU

3

Ona je odlučila da za jedno pojavljivanje pred kamerama odabere kombinaciju koja mnogima može poslužiti kao inspiracija. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Dajana Paunović podelila je na Instagram profilu fotografiju na kojoj daje izjavu za medije pred kamera, ali posebno zanimljiv bio njen stajling. 

 

 

Ona je prepoznatljiva po kombinacijama koje odišu glamurom, često bira svečanije komade, koji su joj pomogli da se po svom prepoznatljivom stilu izdvoji na domaćoj javnoj sceni. 

 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

 

Takođe na mnogim fotografijama koje deli na svojim društvenim mrežama odevana je u vrlo sofisticirane komade, ali je sada odlučila da "okači" trenutak gde je obučena u vrlo opuštenu garderobu. 

 

Naime, odlučila se za predimenzioniranu teget štepanu jaknicu, koju je ukombinovala sa kraćim teksas pantalonama, na sve je dodala i bele patike koje potpisuje jedan poznati sportski brend. 

 

Zanimljivo je bilo to da je ona dodala i svečanu punđu i jaku šminku koje su se odlučno uklopile uz kompletan autfit. Takođe, tu je i marama koja se nazirala ispod njene jakne. 

 

Kako vam se dopada Dajanin stajling?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

 

 

 

 

 

makonda-tracker