u čemu je tajna?

Otvoreno kopiraju jedna drugu — toliko je lepa! Haljina kojoj najbolje odevene žene sveta NE MOGU DA ODOLE

0

Neko bira varijantu od 2.000 evra, neko mnogo (mnogo!) jeftiniju, ali ona uvek izgleda vrlo otmeno

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zara Tindal (40), unuka kraljice Elizabete II, pojavila se nedavno na službi za Uskrs u haljini koja je privukla mnogo pažnje britanskih medija i svetskih modnih portala.


Ona se odlučila za model brenda L.K. Bennett čija cena iznosi 416 evra, vrlo šik i retrko komad teget boje i A-kroja.

 

U pitanju je haljina s belom kragnicom, dugmićima i širokim donjim delom do kolena, za koju Britanci pišu da je kao pozajmljena iz ormana Kejt Midlton.

 

Zara Tindal
foto: Andrew Matthews / AFP / Profimedia

To nije slučajno jer i sama vojvotkinja od Kembridža ima maltene identičnu!


Naime, Kejt je nedavno nosila za nijansu svetliju i koji centimetar dužu haljinu na kopčanje, koja je po svemu ostalom ista kao Zarina. Kejtinu, međutim, potpisuje kreatorka Alesandra Rič i košta više od 2.080 evra.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


U proteklom periodu ova dva modela nosio je nemali broj poznatih žena, pa su se tako za ekonomičnu verziju kuće L.K. Bennett odlučile i voditeljke Amanda Holden i Holi Viloubi, dok su onu koju je dizajnirala Alesandra Rič birale Sara Džesika Parker, Ivanka Tramp i glumica Ebigejl Spenser (inače drugarica Megan Markl, baš na venčanju princa Harija i lepe Megan).

 

 

Skarlet Johanson odlučila se pre nekoliko godina za varijantu sa crnom kragnom i kratkim rukavima.

 

 

Ovaj šik komad poznate dame obično kombinuju s tamnim salonkama, neko sa crnim, neko s plavim, a ona je vrlo jednostavan i proveren način da se postigne sofisticiran izgled.

 

 

 

 

makonda-tracker