GORE VIMBLDON, A DOLE...

Prolećna elegancija NA NJEN NAČIN! Devojka Đorđa Đokovića u PINK izdanju koje će vam se danima vrzmati po mislima

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Postavlja

25-04-2022 14:07h
Se samo jedno pitanje a dali bi bila sa njim da nije brat jednog Novaka djokovica, pa nebi

Ej

25-04-2022 14:44h
Koji je ovo zuti majmun

Srle

25-04-2022 15:05h
Djole je sa ovom malom bas nisko pao. Prava sponzorusa. Slike na njenom instagram profilu su degutantne, u stilu Ive Grguric i Maje Marinkovic.

Aca

25-04-2022 15:14h
Devojka izgleda jeftino. Treba Djordje da joj kupi nesto posto ona nigde ne radi, a njeni ocigledno nemaju. Ipak se sad krece medju bogatim ljudima, a izgleda kao da je izasla iz rijalitija.

Pinky

25-04-2022 15:24h
Zutica mala u Ficinoj omiljenoj pink kombinaciji… 😂

Vesa

02-05-2022 13:05h
Dajte one njene slike sa golom zadnjicom. Njih ima najvise i one nam se uglavnom vrzmaju po glavi. Pusti ove gde je obucena, jesu retke, al’ koga to zanima.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: