da li vam se dopada?

Kontroverzne scene, ali neverovatna estetika: 5 mejkap stila iz serije "Euforija" koje su zauvek promenile svet šminke

0

Jedna od glavnih glumica ove serije je Zendaja koja tumači lik Ru, nagrađena je Emi nagradom i tako postala najmlađa glumica koja je dobila ovo priznanje, a sve zbog serije koja je puna iznenađenja... 

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Serija Euforija koja je napravila pometnju od emitovanja prve sezone, sada je dodatno podgrejala trvljenja oko toga da li scene iz pomenutog ostvarenja prelaze granice ukusa. 

 

 

Naime, serija koja prikazuje život tinejdžera naišla je na mnoga negodovanja roditelja, pošto su jasno i eksplicitno prikazane scene seksa, konzumiranja narkotika, alkohola, odnosno svih stvari koje se često ne viđaju na ekranima, a potresacu, odnosno treba da predstavljaju (ne)realne situacije. 

 

Međutim, pored ovih stvari u fokusu je i ljudska različitost i naglasak na definisanim identitetima ličnosti, seksualnim slobodama i sl. Ali još jedna stvar opčinila je svet, a to su mejkap look - ovi koji se u seriji pojavljuju. 

 

Društvene mreže su preplavljene rekreiranim look - ovima iz serije što je znak da su ovakvi lukovi inspirisali celi svet. 

 

Ostavljamo vam niz fotografija iz serije i čekamo vaše komentare. 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker