nije bilo vremena za bolnicu

PRVA KRALJEVSKA BEBA ROĐENA U — KUPATILU! Srećni tata otkrio kako je na svet stiglo najmlađe praunuče kraljice Elizabete

0

Unuka engleske kraljice pre nekoliko dana je rodila svoje treće dete, a njen usprug i ponosni otac otkrio je da je porođaj tekao drugačije nego što su se nadali...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zara Tindal, unuka kraljice Elizabete II i princa Filipa, i njen suprug Majk Tindal dobili su proteklog vikenda sina Lukasa Filipa Tindala.


Srećnu vest je potvrdio sam bivši ragbista Majk Tindal, koji se pohvalio u jednom podkastu da je postao tata po treći put.


Portparol Bakingemske palate izjavio je da su kraljica i princ Filip presrećni zbog rođenja desetog praunučeta i da se raduju što će ga upoznati čim okolnosti to budu dozvolile. Iako običaji nalažu da se javnost zvanično obavesti o dolasku prinove, tata Majk je preduhitrio portparola, a otkrio je i zanimljive pojedinosti. On je ispričao da je njegova supruga i kraljičina unuka imala kontrakcije noć ranije i da su se organizovali oko čuvanja njihove starije dece kako bi otišli u bolnicu, ali nije bilo vremena jer je porođaj počeo.

 

 

Srećom, Zarina drugarica Doli, koja je prisustvovala rođenju sve moje dece i važnija je od mene, bila je tu i shvatila da nema vremena za odlazak u bolnicu. Zato smo otrčali u teretanu, uzeli prostirku, ušli u kupatilo, bacili peškire, napregni se, napregni se, napregni se — bio je slikovit Tindal. — Imali smo sreću da babica s kojom je trebalo da se nađemo u bolnici nije bila daleko, pa se dovezla čim smo se smestili i iste sekunde kad je stigla videla se glava.

 

On je dodao da je njegova supruga "prava ratnica, kao i uvek".


Ustala je, jutros smo s njim bili ušetnji, sve je u redu — rekao je bivši sportista.
 

Oni su već roditelji dveju devojčica — Zara je 2014. rodila devojčicu koja je dobila ime Mia Grejs, a četiri godine kasnije Lenu Elizabet. Zara Tindal je ćerka princeze Ane, jedine ćerke kraljice Elizabete. Ona nema službenu titulu iako je pripadnica kraljevske porodice, a poznata je kao vrsna jahačica. Štaviše, s timom Velike Britanije osvojila je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012, a supruga je upoznala još 2003, kada je on, tada kao aktivni engleski ragbista, učestvovao na Svetskom prvenstvu.

 

 

makonda-tracker