da ti stane pamet

Neobično, cvetno, DAMSKI! Kraljica Leticija u nesvakidašnjoj haljini pokazala zašto je SINONIM ZA OTMENOST

0

Španska kraljica je razgledajući orman naišla na jedan zaboravljeni komad i ponovo svima oduzela dah uz njegovu pomoć

foto: EPA-EFE/MARISCAL
foto: EPA-EFE/MARISCAL

Kraljica Leticija, supruga španskog kralja Felipea VI, gotovo isključivo se proteklih godina pojavljuje u staroj odeći! Vrlo retko imamo priliku da je vidimo u nekom novom odevnom komadu, a ne samo što ona reciklira svoju odeću, već ponekad ponese i neki odevni predmet u kom smo pre mnogo godina videli njenu svekrvu kraljicu Sofiju.


Sada je kraljica Španije ponovo zavirila u svoje stare ormane, a pronašla je pravi dragulj!

 

Kraljevski par prisustvovao je u Madridu uručenju Nagrade Migel de Servantes, koja je ove godine dodeljena urugvajskoj spisateljici Kristini Peri.
Elegantna, kao i uvek, Leticija od Španije ponela je ovog puta svetloplavu haljinu, kakva se definitivno ne viđa svaki dan! U pitanju je toaleta španskog dizajnera Manuela Pertegaza, koju je ona već nosila 2019. godine, na dodeli Nagrada princeze od Asturije.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/MARISCAL


U pitanju je vrlo šik komad, zatvorenog okovratnika i dugih puf rukava, koja je ukrašena elegantnom mašnom koja se naziva pussy bow. Haljina je sečena u predelu struka, čime naglašava Leticijinu vitku liniju i na vrlo suptilan način ističe njenu figuru u obliku peščanog sata.


Ipak, najinteresantniji detalj na ovom komadu jesu efektni vezeni cvetovi, vrlo neobičnog izgleda, koji odišu retro stilom i crvenom bojom "odskaču" od blede pozadine. Ipak, još je zanimljiviji način na koji je španska kraljica kombinovala ovu haljinu — sa svetloroze salonkama i pismo-tašnom!

 

Španska kraljica Leticija, Kraljica Leticija
foto: EPA-EFE/Ballesteros

Kraljica Leticija, inače, ne nosi često komade Manuela Pertegaza, ali ih čuva za posebne trenutke: tako je na svom venčanju nosila upravo venčanicu s njegovim potpisom!

 

 

makonda-tracker