praktično, a trendi

Već imate sve što vam treba! Od princeze Dajane do Hejli Biber — ovaj prolećni trend iznova oduševljava trendseterke

0

Ovog proleća svi ljubitelji mode mogu da uživaju u opuštenim, trendi kombinacijama za koje ne morate čak ni da otvarate novčanik

foto: Times Newspapers / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Times Newspapers / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedna, koja je već osvojila srca modnih znalaca jeste kombinacija duksa dugih rukava sa kratkim šorcem.
 

Kratke pantalone od džinsa ili pamuka uparene sa opuštenim duksevima ili majicama dugih rukava sigurno su dobar izbor za prolećni autfit.

 

 

Osim što je udobna i moderna ova kombinacija je i veoma praktična. S obzirom da noge sporije tamne od ramena i ruku, ova kombinacija vam može pomoći da prvo osunčate noge, a tek kasnije ruke i gornji deo tela. Birajte tanje materijale kako vam u duksu ne bi bilo prevruće.

 

Ukoliko ukradete inspiraciju od poznatih svetskih blogerki, budite sigurni da ćete ovog leta biti apsolutno moderni, jer sigurni smo da znate da ove dame imaju moć da postave bilo koji trend!

 

Manekenka i supruga Džastina Bibera uvek ide u korak sa trendovima, pa ni ovu odevnu kombinaciju nije zaobišla.

 

 

Ona je pravi majstor stila, pa čak i neki potpuno dosadni autifit može učinit zanimljivim i modernim. Naime, ona uvek kombinuje aksesora u istim bojama. Nju možete videti u najrazličitim modnim kombinacijama.

 

Hejli Biber
Hejli Biberfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Nedavno je sve iznenadila upadljivom kobinacijom šorca sa drečavo zelenim sakoom. Njeni fanovi su bili oduševljeni. Zato je mnogi smatraju kraljicom dobrog stila.

 

Davne 1997.godine princeza Dajana je prošetala ovu neobičnu kombinaciju ulicama Londona. Običan pamučni duks dugih rukava i kratak šorc uz patike sjajna su kombinacija za šetnju, ali i za bavljenje sportom ili odlazak u teretanu.

 

 

Glomazne patike, biciklističke, opsednutost tufnama, upadljive sokne, široki duksevi – reklo bi se da su svi „princeza Dajana modni trikovi“ su ponovo u trendu.

 

Osim u sportskoj varijanti šorc i duks dugih rukava se savršeno mogu iskombinovati i sa čizmama do kolena na štiklu. Ovo je nešto elegantnija varijanta pa može da dođe u obzir i kada je večernji izlazak u pitanju.

 

 

Osim toga, neizostavni deo svakog ženskog gardarobera je i teksas šorc. Uz neki moderan duks sa printom junaka iz crtanih filmova ova kombinacija može da bude pun pogodak.

 

Odaberite onaj koji se vama najviše dopada i uživajte. 

 

makonda-tracker