boja fuksije

Previše provokativno za venčanje? Haljina Serene Vilijams koja odvlači pažnju čak i s mlade i Valentino venčanice

2

Otpozadi vrlo smerno, ali zato spreda...

foto: Mega/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: Mega/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Fotograf Bruklin Bekam (23), sin Dejvida i Viktorije Bekam, oženio se američkom glumicom i manekenkom Nikolom Pelc (27).


Par je romantično venčanje za veliki broj zvanica organizovao na imanju porodice Pelc u Palm biču, koje se prostire na više od 4.000 kvadrata. Ono je vredno čak 124 miliona dolara i nalazi se tik u okean, a samo je jedna od brojnih nekretnina milijarderske porodice Pelc.

 

Budući da je par sklopio ugovor s modnim magazinom Vogue, nismo odmah imali priliku da vidimo mnogo fotografija dugo iščekivanog venčanja poznatog para. Ipak, sve koje su se do sad pojavile oduševile su modne znalce, naročito one na kojima se nalazi srećna mlada Nikola, u romantičnoj venčanici modne kuće Valentino.


Ipak, ni zvanice nisu bile ništa manje glamurozne, pa je tako Eva Longorija ostavila vrlo snažan utisak, a da ne pričamo o mladoženjinoj majci Viktoriji Bekam, koja je svojim pojavljivanjem u srebrnoj haljini izmamila uzdah celom svetu.

 

1 / 4 Foto: Mega/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Venčanje Bruklina Bekama i Nikole Pelc okupilo je veliki broj poznatih gostiju, među kojima se našla i najbolja teniserka planete Serena Vilijams, koja je prijateljica porodice Bekam.

 


Proslavljena Amerikanka odlučila se za drečavu kreaciju brenda Stello, i to u najjarkijoj nijansi fuksije. Ova elegantna toaleta je maksi dužine i dugih rukava, ima naglašena ramena, a od kukova se širi i pada lepršavo. Ipak, spreda je ona znatno provokativnija nego otpozadi — ispod rolka-okovratnika nalazi se smeo dijagonalni izrez koji otkriva deo dekoltea, a tu je vrlo dubok šlic zahvaljujući kom je jedna noga u potpunosti otkrivena.

 

Serena Vilijams
foto: Instagram

Ova haljina izgledala je prelepo uz Serenin kratki plavi bob, a ponela ju je uz mnogo samopouzdanja, kog joj očito ne manjka.


Ipak, i pored teniserkinog lepo izgleda, komentari fanova nisu najpohvalniji. "Serena je očito razmišljala kako da svi gledaju u nju, umesto u mladu", "Vrlo neukusno za venčanje", "Dostupni joj svi stilisti sveta i obuče se ovako"... neke su od reakcija.

 

 

 

makonda-tracker