dopadaju li se vama?

S kilotama, farmerkama, haljinom... IDU UZ SVE! Sandale kojima je Sofija Vergara pokazala zašto joj nema ravne

0

Glumica se na snimanju jedne emisije pojavila u zanimljivom autfitu kojim je uspela da ostavi snažan utisak

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Sofija Vergara pojavila se na snimanju američke verzije šoua "Ja imam talenat" u studiju u Los Anđelesu, gde je članica žirija. Latinoamerikanka došla je u vrlo zanimljivoj kombinaciji, ali su se njene sandale bile najupečatljivije. 

 

Ova lepotica nosila je zanimljivu midi Nadine Merabi haljinu koja je pratila liniju njenog tela i koja košta oko 400 evra, ali to nije sve. Toaleta je vrlo interesantna jer je dizajnirana od perja i šljokica, te tako niko nije mogao da skloni pogled sa šarmantne glumice. 

 

 

Jednako glamurozne bile su i njene sandale.

 

Najupečatljivija stvar bio je upravo dizajn obuće koji je ona izabrala. Vrlo visoka potpetica sa isto tako visokom platformom ostavljala je bez daha. Dodatni sjaj joj daju zanimljivi kristalčići koji su upotpunili njihov izgled. 

 

Ukoliko želite da priuštite cipele koje nosi Vergara, a potpisuje modna kuća Charlotte Olympia, mora da izdvojite oko 1.300 evra da biste u njima zablistali.

 

U pitanju je vrlo praktičan par obuće, koji možete nositi i uz glamuroznu haljinu, ali i uz farmerke, kilote, pa čak i biciklističke jer na jednostavan način izdužuju figuru i daju snažnu "injekciju" elegancije.

 

 

To nije sve, Sofija je svoj stajling upotpunila i visećim minđušama koja vrede oko 9.000 evra, ali i dijamantskim prstenom koji je zaokružio njen celi izgled. 

 

Kako vam se dopada njen stajling?

 

 

 

 

makonda-tracker