oduzima dah

Najlepše, najotmenije, NAJMOĆNIJE otkad je znamo: Sofija Vergara bavila svet na kolena BOMBASTIČNIM stajlingom

0

Kolumbijska glumica decenijama je na javnoj sceni, ali definitivno ne možemo da se setimo neke njene odevne varijante koja je ostavila snažniji utisak od one koju je nosila pre nekoliko večeri

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

U Los Anđelesu je 9. aprila održana dodela nagrada Nickelodeon Kids' Choice, koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti, ali jedna od nazapaženijih bila je bez sumnje Sofija Vergara.


Vatrena Kolumbijka uvek mami poglede zbog svoje snažne harizme, širokog osmeha, humora, lepote, ali i stila koji je uvek u korak s najnovijim trendovima. Kada je u pitanju moda za crveni tepih, Sofija Vergara retko greši, a njen izbor obično su pomalo romantične i dekoltirane haljine koje ističu njenu vitku figuru.

 

1 / 16 Foto: Profimedia


Sada je, međutim, odlučila da promeni nešto u svom stilu, a rezultat je — najbolje izdanje otkad znamo za Sofiju Vergaru!


Glumica je na dodelu nagrada stilga u odeći koja na prvi pogled podseća na kombinezon, ali je sastavljena od dva odevna predmeta.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

U pitanju su zvoncare s visokim strukom koje su uske u gornjem delu, a od kolena se šire u vrlo efektan oblik zvona, dok je gornji deo asimetričan top od krepa koji otkriva jedno rame, a na drugom ima puf efekat. Međutim, ovaj komad pada niz jednu stranu tela, sve do članka, što čitav autfit čini otmenijim i još interesantnijim. Sofijin "drapirani" stajling potpisuje brend Safiyaa, poznat po vrlo smelim i asimetričnim rešenjima, a Sofija je jedna od najvatrenijih zaljubljenica u odeću ove kuće.


Uz ovako efektan, a ipak sveden izgled, nije potrebno mnogo detalja, pa je glumica ponela još upečatljive ljubičaste minđuše s kristalima i dijamantsko prstenje, dok je šminka vrlo umerena.
 

 

makonda-tracker