inspiracija

Karamel tonovi + svačiji omiljeni trendovi: Autfit Sofije Vergare koji tera zimsku monotoniju

0

Šarmantna glumica poznata je po tome što briljira u svakoj street style kombinaciji, a ova ležerna varijanta lako je zamisliva u mnogim prilikama i tako, tako udobna.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kolumbijska glumica Sofija Vergara svaki put kad izađe iz kuće ima za petama horde paparaca, pa imamo priliku da pratimo njen odevni stil iz dana u dan, a ona se svojski trudi da nas ne razočara.


Uvek nasmejana televizijska i filmska zvezda juče je tako uslikana na Beverli hilsu u još jednoj vrlo trendi kombinaciji za decembarski dan, a glumica je ovog puta pokazala kako uživa u zimskoj sezoni u gradu koji nije poznat kao idealan za kapute.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Sofija je, naime, pored foto-reportera prošetala u jednostavnom spoju neporubljenih dubokih teksas pantalona koje otkrivaju članke i majici dugih rukava boje karamele koju potpisuje Proenza Shouler. Jednostavan top ukrašen je tie-dye dezenom i košta skoro 300 evra, a glumica je odlučila da sve začini svetlobraon Chanel torbicom od jagnjeće kože za koju je izdvojila vrtoglavih 7.710 dolara! Preko toga je ponela efektan krem kaput do kolena sa shearling teksturom, jednom od omiljenih proteklih nekoliko sezona, a umesto očekivanih čizmica nosila je bele patike.


Ova trendi kombinacija veoma je udobna, praktična i zgodna za obavljanje svakodnevnih obaveza, a Sofija je sve začinila ljubičastom zaštitnom maskom s leopard printom.
 

 

makonda-tracker