inspirišite se

Ni skupo, ni komplikovano, a EFEKTNO! Modni trik Sofije Vergare koji čini da izgledamo šik i na 6 stepeni

0


Kolumbijska glumica jedna je od najfotografisanijih žena u Holivudu, a na njenim fotografijama koje nastaju tokom jesenje i zimske sezone primetili smo jednu zajedničku crtu koja čini stil Sofije Vergare bude još razigraniji i upečatljiviji

foto: SPW / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SPW / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Način odevanja Sofije Vergare mahom je vrlo luksuzan — ona svakodnevno, čak i za najležernije prilike, bira komade skupocenih brendova poput Versačea, Valentina, Gučija, Dolče&Gabane itd. Međutim, ona se uglavnom odlučuje za jednostavnost, u vidu klasičnih spojeva s farmerkama, dekoltiranih maksi-haljina i sl. Ono što izdvaja njen stil, s druge strane, jesu komadi koje nosi preko odeće i koji su sve samo ne svakidašnji!


Naime, kada bira kapute, jakne i sakoe, Sofija Vergara u najvećem broju slučajeva "pada" na dezenirane i vrlo upečatljive odevne predmete.

 

Na taj način ona završni sloj odeće nosi kao statement komade i uspeva da "začini" svaku odevnu kombinaciju. Obično je to slučaj kada glumica bira džins, a mahom se opredeljuje za skinny i modele ravnog kroja, uz koje nosi monohromatski gornji deo odeće — majice, džempere, elegantne bluze.

 

Međutim, tako neutralne varijante ona pokriva efektnim komadima predstavljenim na najprestižnijim revijama slavnih brendova.


Sofija preferira animal dezen, pa smo je tako videli u modelima tigraste, leopard i zmijske šare, ali nisu joj stani ni floralni motivi. Jedan od njenih kaputa o kojima se najviše pričalo jeste komad maksi dužine s tigrastim printom koji potpisuje Proenza Šuler i za koji je izdvojila 1.575 dolara, a ništa manje pažnje nije privukao crni kaput sa cvetnim dezenom modne kuće Dolče & Gabana čija cena iznosi vrtoglave 2.000 evra.

 

Naravno, ako se ukus Sofije Vergare ne uklapa u vaš budžet, ovaj trik je primenjiv i po nižim cenama, a sve što je potrebno jeste da se držite jednostavne i neutralne odevne kombinacije i svemu dodate jaknu ili kaput zanimlivog dezena i izgledaćete spektakularno!

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker