Njena tajna: MOĆNA BOJA

Ljubiteljke KOŽNIH JAKNI, oduševićete se! Severina ima supertrendi kombinaciju prikladnu u bezbroj prilika

0

Proslavljena pevačica iznenadila je sve pojavivši se na nastupu u street style odevnoj varijanti, koja joj je pružila udobnost i vrlo šik izgled

foto: Instagram
foto: Instagram

Hrvatska pevačica Severina (49) jedna je od najbolje odevenih žena na našim prostorima, a ona iznova iznenađuje svoje fanove neočekivanim odevnim varijantama i zanimljivim modnim eksperimentima.


Iako je obično na nastupima viđamo u elegantnim haljinama ili u scenskim kostimima koji joj omogućavaju da pleše, ovog puta pevačica je rešila da začini svoj uobičajeni stil na interesantan način.

 

Severina se, naime, na nastupu u Dubrovniku pojavila u kožnoj kombinaciji — kratkoj jaknici s reverima i nitnama i dubokim pantalonama. Ipak, to nije samo još jedna obična prolećna kombinacija od kože, već je Severina otišla korak dalje i ponela oba komada u vrlo efektnoj crvenoj boji, koji su pružili edgy izgled i učinili da izgleda još interesantanije nego u klasičnoj crnoj varijanti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Hrvatska pevačica opredelila se za duboke pantalone pripijene uz telo, koje savršeno ističu njenu vitku figuru, a struk dodatno naglašava kožni crveni kaiš s jednostavvnog okruglom šnalom.


Severina je ovaj stajling upotpunila običnom belom majicom s natpisom God Save The Queen, a tu su i crne cipele sa štiklama.


Dubrovnik,to nije bio samo koncert, to je bilo navijanje kao na utakmici... To je bila čista ljubav. Hvala vam, jako ste mi nedostajali — poručila je Seve na Instagramu.

 

 

 

makonda-tracker