šta vi mislite?

Najlepše žene na svetu imaju sličan ukus: Kim Kardašijan i Hajdi Klum u atraktivnom bodiju — KOJOJ BOLJE STOJI?

0

Njih dve su ponele isti komad garderobe koji savršeno ističe njihove izvajane figure.

foto: ROFIMEDIA, SOCIAL MEDIA, PROFIMEDIA
foto: ROFIMEDIA, SOCIAL MEDIA, PROFIMEDIA

Važe za najatraktivnijije žene na sveta, a mogu se slobodno nazvati i trendseterkama koje svakodnevno iznenađuju javnost stajlinzima koje odluče da ponesu, međutim sada smo uočili jedan komad garderobe koji definitivno vole i Kim Kardašijan i Hajdi Klum

 

Jasno je zbog čega popularna rijaliti zvezda voli ovaj komad, odnosno crni bodi  koji dolazi iz njene modne kuće - Skims i ako je suditi po ceni sa zvaničnog sajta  pomenutog brenda za ovaj komad morate izdvojiti 6.900 dinara kako biste ga imali u svom ormaru. 

 

 

Ona je ovaj komad lansirala u više nijansi, te je u nekoliko navrata pravila i fotografije kako bi ga što bolje ispromovisala u kampanjama. Ono što je zanimljivo za ovaj komad jeste da savršeno prati liniju tela i da naglašava dekolte. 

Vrlo je zanimljivo i to da se manekenka Hajdi Klum pojavila se u istom tom crnom bodiju dok je pristizala u studio gde se snima američka verzija šou programa "Ja imam talenat". 

 

Ona je ovaj bodi kombinovala uz duboke tamne pantalone sa džepićima, koje su joj savršeno stajale. Odlučila je da ove tamne nijanse oboji animal printom koji je bio dominantan dezen na njenoj Dolče i Gabana torbi koje vredi okko 1200 evra. 

 

Da bi ostala u tonu torbe koju je ponela na snimanje, obula je i Đuzepe Zanoti nanule u zlatnoj nijansi čija je cena oko 700 evra. Međutim to nije sve, kako bi se zaštitila od sunca izabrala je i Viktorija Bekam naočare koje su savršeno upotpunile njen stajling. 

 

Kao šlag na tortu bila je njena decentna ogrlica koja je upotpunila dekolte. 

 

Hajdi Klum
foto: Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Kome bolje stoji ovaj bodi?

 

 

 

 

makonda-tracker