Stilizovana

Sve zatvoreno, a PUCA OD SEKSEPILA: Kim Kardašijan u plavoj haljini očarala sve i poslala VAŽNU PORUKU

1

Starleta se pojavila na žurki posle dodele Oskara i svojim stajlingom oduševila sve, ali jedna stvar vezano za njenu toaletu je posebno bitna...

foto: EPA/ NINA PROMMER
foto: EPA/ NINA PROMMER

Rijaliti zvezda Kim Karašijan jednostavno nigde ne može da se pojavi, a da ne privuče mnogo pažnje. Tako je bilo i na žurki koju je orgaizovao magazin Veniti Fer. 

 

Ona se odlučila da ponese dosta sličnu toaletu kao na Met Gali 2021. jer se i njena more plava haljina ovoga puta sa dugim rukavima završavala rukavicama. 

 

 

Za razliku od gorepomenutog događaja kada je nosila crnu toaletu, sada je ipak odlučila da joj lice bude otkriveno. 

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Dakle, na oskarovski after party Kim je stigla u toaleti koja se vukla po podu, ali je u isto vreme i prekrivala celo njeno telo. Međutim ova haljina je dosta naglasila njene obline. Kardašijanova je ovoj toaleti dale futuristički izgled jer je dodala i srebrne naočare. 

 

 

Takođe je dodala i srebrne minđuše koje su se odlično uklapale uz njen stajling. Njenu kreaciju potpisuje modna kuća Balensijaga, a mnogi su komentarisali da je rijaliti zvezda svojim stajlingom želela da skrene pažnju na klimatske promene, jer dizajner ove haljine često skreće pažnju na taj problem. 

 

Kim je stavila akcenat na haljinu, te je uz sve to odabrala jednostavnu frizuru te je samo zavezala visoki rep i dodala crne cipele. 

 

Kako vam se dopada njen stajling?

 

1 / 5 Foto: EPA/ NINA PROMMER

 

 

makonda-tracker