da li se vama dopada?

Može li ženstvenije i seksepilnije? Nina Seničar u AUTFITU koji svaku ženu pretvara u neodoljivu ZAVODNICU

0

Manekenka je zablistala u kombinaciji koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim i svaku ženu čini atraktivnom i zanosnom. 

foto: EPA/MICHELE NUCCI
foto: EPA/MICHELE NUCCI

Model i manekenka Nina Seničar na svom Instagram profilu podelila je fotografije u jednom zanimljivom stajlingu na koji niko ne može da ostane imun. 

 

 

Ona je zapravo odlučila da ponese komade koji su dosta jednostavni i klasični, ali kada se zajedno ukombinuju donose posebnu notu seksepila i atraktivnosti koju je Nina uspela da u potpunosti iznese. 

 

Naime, najveći deo autfita je nosilo njeno odelo koje je bilo u braon nijansi koja se odlično uklapala uz boju njene kose. Pantalone koje su deo ovog autfita odličan su izbor za one žene koje žele da istaknu svoju vitku liniju, a široki deo oko pojasa dodatno naglašava struk. 

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Iz sve ovo odlično se uklopio i sako u istoj nijansi, koji nije imao prenaglašene naramenice, pa je njena kombinacija više naginjala street looku, nego što je želela ovim odelom da predstavi ozbiljniju varijantu odevanja, nego se okrenula ka opuštenosti. 

 

U prilog ovome je išlo i to što je ona ispod sakoa nosila zanimljivu top majicu, koja je više podsećala na grudnjak i imala je zanimljive detalje. Bila je u svetloroze nijensi koji je dao nešto nežniju notu njenom stajlingom. 

 

Uz sve ovo je odabrala da uklopi i talase u kosi sa razdeljkom koji je dodatno doprineo na isticanju ženstvenosti i seksepila. Odabrala je i da doda zemljane nijense senke za oči i tako zaokruži kompletnu kombinaciju.

 

Kako se vama dopada?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

 

makonda-tracker