(foto)

Tako komforno, ležerno & superefektno! Modno izdanje Milene Vasić koje skida barem 10 godina

1

Glumica Milena Vasić ima poseban trik za urban i mladalački izgled!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Milena Vasić važi za jednu od najšarmantnijih dama na domaćoj javnoj sceni, a uz to i pleni harizmom i mladalačkim izgledom — i zato je nemoguće ne primetiti je!

 

Lepa pozorišna, televizijska i filmska glumica pojavila se na premijeri predstave "Zaljubljeni Šekspir" u mladalačkom i urbanom izdanju koje skida godine i momentalno izdvaja iz mase!

 

Milena se pojavila u lbelom i vrlo udobnom kompletu, koje je pravi primer street style ležernosti, ispod kog je ponela crnu majicu, a na nogama je nosila hit svakog proleća i leta: bele patike.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

O Mileni Vasić znamo mnogo kada su u pitanju njeni uspesi u karijeru, ali zato privatni život i porodicu jako retko eksponira. 

 

Milena je ćerku i sina, Lanu i Nikolu, dobila u prvom braku, a 2015. je dobila sina Lava sa rediteljem Jugom Radivojevićem. Jug sa druge strane iz prvog braka ima sina Vuka, a svi zajedno čine skladnu, veliku porodicu.

 

Malo ko zna kako Milenina deca izgledaju, a ona je jednom prilikom podelila fotografiju sa svojim najstarijim sinom Nikolom...

 

 

makonda-tracker