jednostavno, a efektno

ELEGANCIJA I U RAVNOJ OBUĆI! Milena Vasić u urbanoj modnoj kombinaciji koju morate probati ovog proleća

1

Jedna od najlepših srpskih glumica uvek je odevena u skladu s prilikom, a sada je pokazala vrlo zabavan način da ostavite utisak

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako izgledati i pomalo casual, ali i spremno za neku važnu priliku poput pozorišne premijere? Ako pogledate stil naše prelepe Milene Vasić, deluje prilično jednostavno — uz spoj udobnosti i statement komada!


Srpska glumica juče je prisustvovala premijeri predstave "Mačor u čizmama", rađenoj po tekstu Igora Bojovića i u režiji Juga Radivojevića, a ponovo je bila jedna od najzapaženijih, kao i svugde gde se pojavi. To joj je pošlo za rukom zahvaljujući dobro poznatom i uvek prisutnom osmehu, ali i uz pomoć stila po kojem je dobro poznata.


Ovog puta, Milena se opredelila za nešto ležerniju odevnu varijantu, što je postigla pre svega kratkim crnim čizmama koje tek prekrivaju članke. Ovaj popularan prolećni street style par obuće ukrašen je nitnama i ima robusniji đon, a glumica ga je kombinovala na interesantan način. Naime, ključni deo ovog stajlinga je mini-haljina šireg kroja, i to dezenirani komad roze boje s belim i teget detaljima koji nema rukave i zatvorenog je okovratnika. Vasićeva je sa sobom imala i kratku kožnu jaknu, a dodatnu notu urbanog stila postigla je uz pomoć efektne narukvice srebrne boje.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

"Mačor u čizmama" je prva hip-hop, rep, rok opereta za decu i svojevrsni rimejk kultnog istoimenog komada koji se u teatru "Boško Buha" premijerno igrao pre 24 godine. U predstavi igraju: Aleksandar Radojičić, Nenad Nenadović, Miloš Vlalukin, Uroš Jovčić, Goran Jevtić, Viktor Savić, Zoran Cvijanović, Кatarina Marković, Borka Tomović i Igor Damnjanović.

 

 

makonda-tracker