vedro, zabavno, šik

Bez obzira na godine, visinu, težinu... STOJI SVIMA: Divna prolećna haljina kojom je Kejti Holms obojila njujorške ulice

0

Zabavni dezen, lepršavost i kroj koji laska svakoj figuri... Sve to i mnogo više je haljina u kojoj je Kejti Holms prošetala Menhetnom!

foto: John Lamparski / Getty images / Profimedia
foto: John Lamparski / Getty images / Profimedia

Popularna glumica Kejti Holms (43) sa ćerkom Suri (15) stanuje u Njujorku, gde uglavnom samostalno obavlja sve obaveze, odlazi u kupovinu i sl, pa gotovo da nema dana da foto-reporteri ne ovekoveče jedan trenutak u danu bivše supruge Toma Kruza.


Budući da spada u nekrunisane kraljice svakodnevnog stila, njene najležernije odevne kombinacije često se nađu na stranicama modnih portala, a Kejti nas neće razočarati ni ove sezone!

 

Šarmantna zvezda serije "Dosonov svet" obično nosi farmerke širokih nogavica i kapute, a nešto prijatnije vreme na Menhetnu podstaklo ju je da se ovih dana vrati jednostavnim haljinicama za svaki dan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grazia (@grazia_fr)


Pre nekoliko dana Kejti je tako ponela još jedan sjajan model i odličan primer vanvremenskog prolećnog stila — crvenu haljinu kakva je dostupna u različitim varijantama i kombinacijama boja. U pitanju je model od skoro 350 dolara brenda Kate Spade, napravljen 100 odsto od pamuka.

 

 

On ima puf efekat na 3/4 rukavima, prati liniju gornjeg dela tela, a od struka se širi u A-kroja i pada do sredine potkolenice. Suknja je proštepana tako izgleda kao da je sastavljena od više slojeva, što je glavna odlika tzv. tiered dress, najpopularnije prolećne i letnje haljine. Posebno je interesantan dezen, budući da je ukrašena leptirićima na jarkoj crvenoj pozadini.

 


Kejti je uz ovaj vrlo atraktivan model ponela ravne zatvorene sandale iste modne kuće, nazvane Veronica, a sve je začinila crnom torbicom brenda Tod's čija cena iznosi skoro 1.600 dolara.

 


Vedro, zabavno, udobno i savršeno za tople dane pred nama!

 

 

makonda-tracker