nosićete i vi

KRALJEVSKA boja koja će postati prolećni hit: Eva Longoria u JEDNOSTAVNOJ haljini POKORILA Instagram

0

Poznate ličnosti uvek najavljuju nove trendove, ovog puta Eva Longoria je objavom na Instagramu otkrila koja boja će biti hit ovog proleća.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Eva Longoria je objavila niz fotografija gde pozira ispred šarenog zida u uskoj elegantnoj haljini i time predstavila novu boju koja će se nositi ove sezone - plava boja i sve njene varijante!


Pomenuta haljina je jednostavnog kroja, srednje dužine i nema rukave. Nema nikakve nabore na sebi i ističe figuru, a dodatnu eleganciju joj daje to što je izrez jako visoko postavljen, pripijen je uz vrat i deo ramena je otkriven.

 

Viktorija Bekam se pobrinula da Eva izgleda elegantno i moćno u jednobojnoj kombinaciji koju je upotpunila visokim platformama sa uskim kaišićima oko noge. Na ovakvu haljinu koja svojom jednostavnošću šalje moćnu poruku i miriše na Holivud, Eva je dodala male minđuše i to je bilo sasvim dovoljno za savršen izgled, koji je prikupio mnoštvo pozitivnih komentara.


Kako smo i navikli, Eva Longoria je zagovornik modernog minimalizma i uvek ima kombinacije koje odišu sofisticiranošću i stilom, svedene, a istovremeno i izazovne.
 

 

makonda-tracker