(foto)

Kako nositi DŽINS na crvenom tepihu? Miljana Gavrilović ima ODLIČAN predlog — i lako ga možete kopirati za sve prilike!

0

Na premijeri novog filma Miloša Bikovića pojavila se i njegova koleginica i prijateljica Miljana Gavrilović, a njeno izdanje za crveni tepih nije prošlo nezapaženo.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Popularni glumac Miloš Biković, koji godinama unazad radi u Rusiji, predstavio je publici na Festu svoj novi film "Hoću muža". Iza ovog autorskog projekta stoji autorska ekipa hit komedije "Sluga", koji je najgledaniji ruski film svih vremena.

 

— Došao sam u Beograd praktično dan posle eksalacije sukoba, ali ne iz Moskve već iz Kaljingrada, gde smo, uprkos vanrednim okolnostima održali premijeru filma "Hoću muža". Dobar deo filma sniman je upravo u tom lepom gradu, pa je odlučeno da startujemo tu. Bilo je dileme da li odložiti premijeru, ali pošto su karte već bile rasprodate i to skoro mesec dana pre premijere, odlučili smo se da se to ipak desi. Ocena svih bila je da u toj opštoj tenziji i napetosti, tih dva sata filmske priče o veri u ljubav uprkos svemu, ne da ne može da škodi, već može svima, makar na kratko, olakšati stanje opšte zabrinutosti, strepnje i tuge — govorio je Biković uoči premijere, a mnoge je iznenadilo što mu na crvenom tepihu društvo nije pravila partnerka Ivana Malić. Podsetimo, pisalo se kako par planira romantično venčanje na Mokroj Gori.

 

 

Ipak, iako njegova draga nije bila tu, podršku mu je pružila njegova koleginica s klase, glumica Miljana Gavrilović, koja je odglumila lik pevačice Zvezdane u seriji "Folk".

 

Miljana je spremno pozirala na crvenom tepihu i pokazala kakvo ležerno izdanje je odabrala za premijeru još jednog filma na Festu.

 

Lepa glumica koja ume i te kako da zablista u elegantnijim izdanjima ovog puta rešila je da pokaže kako izgleda jedna urbana varijanta u njenoj modnoj režiji. Glavni komad glumičinog stajlinga bile su farmerice supertrendi kroja.

Podsetimo, skinny džins ove sezone nije tako popularan kao ranijih sezona, a primat su preuzeli širi modeli ravnog kroja, dugačke, široke nogavice, mom jeans... A ako baš želite da ispoštujete svaki trend, ovog proleća će dominantne biti farmerice tamnijih nijansi.

 

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

 

Miljana se odlučila za svetao model sa visokim strukom, koji je odličan i kada želite da sakrijete stomak, tu su i nezaobilazne široke nogavice, ali i zanimljivi detalji u vidu zlatne dugmadi na struku. Miljana je džins uklopila s belom košuljom, crnom jaknicom, ali i crnim salonkama s visokom potpeticom. Što se nakita tiče, nije htela da bude posebno sveden, pa je ponela crvenu ogrlicu, a kosu je svezala u punđu!

 

 

makonda-tracker