blista!

MESECIMA JAVNOST NIJE ZNALA DA JE U DRUGOM STANJU: Lepa srpska glumica ponosno pokazala trudnički stomačić! (FOTO)

1

Poznata lepotica pojavila se na premijeri filma „Hotel Beograd“ s lepim iznenađenjem za javnost.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Miljana Gavrilović, koja je pre tačno dve godine na svet donela ćerku Mionu, ponovo je u drugom stanju.

 

Atraktivna glumica sinoć je prisustvovala premijeri filma „Hotel Beograd“, u kojem je odigrala jednu od uloga, a crvenim tepihom prošetala je u društvu koleginice Milene Predić. U prelepoj haljini puder-roze nijanse Miljana je pokazala da je u poodmakloj trudnoći i da izgleda prelepo, kao i kada je nosila svoje prvo dete.

 

Šarmantna glumica godinama je verena za Miloša (34), za kojeg je svojevremeno izjavila da je divan otac i bezrezervna podrška.

 

foto: Nemanja Nikolić

Budući da sam vrlo brzo ostala u drugom stanju, planove za venčanje malo smo pomerili, a po rođenju Mione pali su u zapećak. Na svu sreću, okružena sam prijateljima koji se bave modom, venčanjima, dekoracijom i organizacijom, tako da neću mnogo brinuti kada dođe taj dan. Mnogi nas pitaju zašto ne odemo do matičara i venčamo se, pa kada budemo imali vremena, napravimo svadbu, međutim, mi želimo da to bude posebno i u prisustvu svih dragih ljudi. Već se spremam za taj dan, tako što na internetu redovno gledam venčanice i biram onu idealnu — ispričala je Miljana za Story prošle godine i otkrila da priželjkuje još dece.

 

foto: Nemanja Nikolić

Ne bih volela da Miona ostane jedinica, bilo bi lepo da ih imamo bar još dvoje — istakla je, a želja je već počela da joj se ostvaruje.

 

 

makonda-tracker